10. sep, 2017

Första besöket

Idag har vi haft det första besöket sedan valparna föddes. Marianne från Kävlinge har varit här för att ev välja en hanvalp. Eftersom hon inte är den som får tinga först får hon vänta till nästa söndag för att se om hon får den valp som hon vill ha. För att förklara detta närmare så bestämmer inte jag vem som får ta vem eftersom det är valpköparna som ska bo med valpen resten av tiden. Jag anser inte att jag ska välja då.

Nästa helg kommer det två av valpköparna och helgen därpå kommer det ytterligare två st som ska välja. Tikarna har redan fått sina nya ägare 🙂!

Valparna rör sig mycket bra och har nu fått lite smakprover på både A-fil och köttfärs. Nästa steg blir att introducera dom på uppblött valpfoder. Idag upptäckte jag att dom fått tänder när herr grön bet mig i hälen 😀. Kände efter och mycket riktigt, där fanns det tänder.

Herr grön har också en viss förmåga att klättra ur valplådan på nätterna. Vad ska det bli av den killen tro 🙃.

Förutom herr grön så är denna kull väldigt lugn än så länge. Vad jag minns av Luna's bägge kullar har det varit mer fart i dom. Men det här är kanske bara lugnet före stormen 🤨.

Ska vara lite självömkande här och säga att jag har fått världens förkylning och törs inte vara så mycket med valparna eftersom deras immunförsvar inte är den bästa. Jag får helt enkelt sätta Inge inne hos dom istället 😋.

Ha det gott alla och hoppas ni slipper höstförkylningen.