20. mar, 2015

Går bra

Jag vet 😊! Är urdålig på att uppdatera min hemsida 😱. Men får skriva ner lite vad som hänt sedan vi hämtade hem busungen 😉.

Allt har gått toppenbra med lilltjejen och de stora dogsen. Hon kände sig hemma så fort vi kom innanför dörren 😊. Den som fortfarande inte accepterar henne är min snygging Zeb. Det är väl inte så konstigt egentligen. Hon är vildare än Chilla 😱! När Zeb säger till henne på skarpen så nonchar hon det bara så där får jag gå in ibland och lägga mig i 😉. Men det hjälper knappt heller 😥. Men Chilla är världens lektant 👍. Hon leker mer än gärna men även hon blir lite trött på fröken 😉. 

Som ni sett innan har jag kallat henne för Aileen men har insett att namnet är för långt när det gäller snabb inkallning. Därför har jag nu döpt om henne till Saga men hon har Aileen som stamtavlenamn. Fr o m maj kommer även kennelnamnet läggas till om ingen protesterar på det namnet.

Som ni ser på bilden så ligger öronen ner men idag står båda rakt upp 😀. Hon har även ätit sitt torrfoder torrt redan på andra dagen här. 

Nu väntar vi på att börja valpkurs och de framtida utställningarna 👍. Med detta avslutar jag för den här gången.

ha det gott 😀