9. feb, 2015

Besök hos Ann-Charlotte och Björn

Igår var vi på besök hos Ann-Charlotte, Björn och valparna igen 😊. Blir många besök där nu 😜. Vi fick vara med när dom åt mat och var ute en liten sväng. Tro det eller ej men Aileen var den första som gjorde sina behov ute och hon var även den sista innan ingång. När sedan alla var inne så haspade Ann-Charlotte dörren ut (de har en egen dörr 😉). Då fick vi se att Aileen gick fram till haspen och plockade bort den 😜. Hmm, vad ska det bli av henne när hon blir stor 😱? En utbrytardrottning kanske 😜. Idag är valparna fem veckor gamla så nu är det inte så länge kvar tills vi ska hämta hem den lilla fröken. Är rätt säker på att Chilla och Aileen kommer bli bästisar eftersom de är så lika varandra 👭.

Den vecka som varit har varit lite mycket eftersom jag både jobbat och varit uppe i skidbacken onsdag, fredag kväll och hela lördagen. 

På tal om lördag så var min man ute med Chilla och Zeb i skogen. Nu är det ju ett tag sedan dom var där eftersom det varit jakt under hösten. Normalt sett brukar det ta en timma men den här gången tog det nästan tre timmar innan han fick in dom i bilen igen😱. Dom bara älskar att vara i skogen och i snön.

Ha de gott till nästa gång 💞