17. jan, 2015

Lördagsnöje

Idag har Chilla och jag varit i Vimmerby på klubben. Vi träffade Rose-Marie och Benji där nån timma före ett möte vi skulle ha.

Rose-Marie kom med förslaget att prova lydnad med Chilla. Sagt o gjort så gjorde vi det. Döm om min förvåning när hon visar vilken toppentjej hon är min lilla Chilla 😍. Vi körde lite inkallning med sittning bredvid mig. Fick rätta henne ett par ggr sedan satt det med ett smack. Vi provade även hopp över hinder. Det blev två rättningar sedan hoppad hon över och satte sig bredvid mig utan att jag behövde säga till. Rose-Marie sa att hon skulle kunna ta LP1 snabbare än Benji 😉. Nu lurar jag lite på att träna henne på Lydnad 😊. Chilla är som många vet en tik som vill göra allt som matte vill bara matte talar om vad 😀. Hon är en väldigt pigg, glad, nyfiken och väldigt lättlärd tjej. Det är det som gör att man tycker det är så skoj att arbeta med henne 💖.

En liten nackdel idag var parkeringen och planen på klubben.det var isgata på hela parkeringen och en stor del av planen och framför allt precis vid trappen in till klubbstugan. Tycker faktiskt att stugfogden kunde lagt ner lite jobb för att sanda där. Är rädd att det snart händer en olycka med nån hund eller människa om det inte fixas till.

nu är det lördag kväll och alla hundar har fått mat. Även jag 😉. Imorgon blir det Ikea för att inhandla lite diverse saker till mitt nya rum.

ha det gott allihop 😊!