28. sep, 2019

Nu har det för lång tid igen 🙈!

Tyvärr hinner jag inte riktigt med det här med att uppdatera min sida 😢. Detta kan ju bero på att jag har både FB och Instagram där den mesta info ligger. 

Många skriver nu och frågar om det kommer bli fler valpar hos oss och ja, det kommer det bli om planerna går i lås. Den tilltänkta hanen ska först o främst göra sina hälsoundersökningar och efter det så väntar vi på Saga’s löp 😃. Det som är så himla skönt är att det kommer bli 0,0% på denna kull 👍. Efter den kullen kommer Saga inte få några fler kullar utan jag kommer spara en tik (om det blir några) sedan får vi se hur det går med den tiken. 

Jag har några bilder som ska in under respektive kullar från de två senaste kullarna. Vet inte om jag får in alla idag. Annars kommer det när tiden finns. 

Ha det gott till er alla 🥰!

6. apr, 2019

Har fått bilder på en del valpar nu när dom är 10 veckor. De är underbart söta 😍. Gå gärna in på D-kullens fotoalbum och titta. 

Mina tankar har snurrat hej vilt sedan Zeb fick lämna oss. Ny hund eller inte? Jo, det blir så och det blir en hane 😊. Oj, tänker ni säkert nu 😉! Det finns skäl till det och det är inte parningsskäl. Saga kommer bli parad en gång till men med en helt annan hane. Info om det får ni vänta på tills det är dags 😊. 

Ha det gott

24. mar, 2019

Ja, det är precis så det är 😢! En olycka kommer sällan ensam säger man ju. Zeb har nu fått vandra över regnbågsbron till sin övriga familj, Luna och Chilla 😢😢. Detta händer på mindre än ett år... Han hade något som heter Spondylos som kan förklaras med att två ryggkotor står som ett v. Han gick på smärtstillande men det hjälpte inte. Han hade ont även om han inte talade om det men man såg det. R. I. P. Zeb 💫!

Nu har alla valpar flyttat till sin nya familjer och den info jag har fått så verkar det gå superbra 😃. Lycka till med era godingar 😍!

 

25. jan, 2019

Idag kom det små bebisar till världen 😊. Det blev 5 hanar, inte en enda tik kom det. Nu gick mina planer i stöpet med att spara en tjejkompis till Saga men om allt går åt rätt håll så kommer jag nog ändå få en tjejkompis till Saga men den diskussionen får vi ta en annan gång 😉. Kan säga att fyra hanar är väldigt lik pappa Kouvo just nu och en går i Saga’s färger, något mörkare bara.

En del har fått veta att de får köpa valp av mig och några ska få veta innan helgen är slut. Med det kan jag säga att alla valpar är sålda 😊. 

Ha en bra helg gott folk 😃

28. dec, 2018

Ja, jösses vad tiden går fort nu 🤭!

Nu har Saga gått in på vecka 5 så det betyder att det bara är 4 veckor kvar på dräktigheten 🙈. Nu blir jag mer o mer nyfiken på hur många det egentligen är 😉. Med tanke på hur många det är som är intresserade så hoppas jag verkligen att det blir många fler än vad som har setts på ultraljudet 😊. 

Snart är det nyår och jag hoppas verkligen det inte blir så mycket skjutande utanför vårt hus som det var för några år sedan. Detta år har vi bestämt att vara hemma istället för attika ut till landet. 

Jag önskar er alla ett riktigt Gott Nytt År! Vi hörs av under 2019 🍾💫💫💫