26. okt, 2020

Nu är enskilda bilder inlagda på valparnas sida.

Alla valpar har som sagt fått nya hem att flytta till och det kommer bli så bra 😊. Jag kommer att behålla en tik kvar hos oss. Det är den vita tiken som heter Engla. Det kommer även finnas en valp kvar i vår by. Vem det blir återkommer jag med vid senare tillfälle. 
Stamtavlenamnen är nu klara men vem som ska ha vad är ännu inte bestämt. Men det är ju inte så viktigt eftersom ägarna ändå får bestämma vad tilltalsnamnet blir. 

Ha det gott alla 

22. sep, 2020

Snart blir det valpar i huset igen 😊! Nedräkningen har börjat nu. Enligt parningen så ska det bli valpar om sju dagar. Som många av oss uppfödare vet så kan det komma tidigare eller senare. Med andra ord så är det bara att vänta och se 😁. Återkommer när allt är klart 😊

 

OBS!!!

ALLA VALPAR ÄR TINGADE!

Jag kontaktar de lyckliga ägarna när allt har lugnat ner sig efter valpningen

11. jun, 2020

Ja, vad ska man säga? Här har jag väntat och väntat på Saga's löp men det verkar vänta på sig. Är det inte typiskt när man planerar en sista valpkull på henne? Jag vet att ni är många som väntar på att få besked om löpning och parning. Känner ni att ni inte vill vänta så är det ok för mig om ni vänder er till någon annan uppfödare för att få en valp i sommar eller tidig höst. Skulle Saga börja löpa inom det närmaste kommer det inte bli någon leverans förrän tidigast i oktober. 
om ni väljer en annan uppfödare är jag tacksam om ni meddelar mig så någon annan får ta er plats. 
Jag kommer meddela så fort Saga är parad här på bloggen.

Tack så länge 🥰

20. mar, 2020

Ja, här går vi och väntar på att fröken Saga ska börja löpa. Tyvärr verkar det som att det drar ut på tiden. Men den som väntar på nåt gott väntar inte för länge, eller 🙈😁?

Så fort hon börjar skriver jag igen men det kan nog ta ett tag är jag rädd för 😟 

Jag vill också säga att valplistan är väldigt lång så jag kan tyvärr inte ta emot fler intresserade på den här kullen. Men jag vet att det finns fler uppfödare som har eller planerar kullar. 

Ha det gott och ta hand om er i dessa tider. 

12. jan, 2020

Oj, oj, oj så många det är som har visat intresse för att köpa valp 😱! Jag har haft och kommer få några besökare och intresserade till. Därför måste jag nu sätta stopp för jag tror absolut inte Saga kommer att få så många valpar som jag har intresserade 😬. Skulle det vara så att det är många som backar av olika anledningar så kommer jag att meddela er det 😊. 

Saga har inte börjat löpa ännu och det kommer nog ta MINST en månad till innan det händer 😊. 
Ha det bra så länge