25. jan, 2019

Idag kom det små bebisar till världen 😊. Det blev 5 hanar, inte en enda tik kom det. Nu gick mina planer i stöpet med att spara en tjejkompis till Saga men om allt går åt rätt håll så kommer jag nog ändå få en tjejkompis till Saga men den diskussionen får vi ta en annan gång 😉. Kan säga att fyra hanar är väldigt lik pappa Kouvo just nu och en går i Saga’s färger, något mörkare bara.

En del har fått veta att de får köpa valp av mig och några ska få veta innan helgen är slut. Med det kan jag säga att alla valpar är sålda 😊. 

Ha en bra helg gott folk 😃

28. dec, 2018

Ja, jösses vad tiden går fort nu 🤭!

Nu har Saga gått in på vecka 5 så det betyder att det bara är 4 veckor kvar på dräktigheten 🙈. Nu blir jag mer o mer nyfiken på hur många det egentligen är 😉. Med tanke på hur många det är som är intresserade så hoppas jag verkligen att det blir många fler än vad som har setts på ultraljudet 😊. 

Snart är det nyår och jag hoppas verkligen det inte blir så mycket skjutande utanför vårt hus som det var för några år sedan. Detta år har vi bestämt att vara hemma istället för attika ut till landet. 

Jag önskar er alla ett riktigt Gott Nytt År! Vi hörs av under 2019 🍾💫💫💫

21. dec, 2018

Idag var vi på ultraljud och det bekräftades att Saga och Kouvo kommer bli föräldrar i januari. Enligt uträkning blir det runt 23:dje 😀. Vad dom kunde se var det 3-4 st men med tidigare erfarenhet så kan det gömma sig några 😊.

19. dec, 2018

Kan nästan med säkerhet säga att Saga är dräktig nu. En vecka efter parning började hon helt plötsligt hoppa upp på köksbänken och stå där och äta ur sin skål några gånger 😂. För en vecka sedan började hon matvägra och då gäller det enbart torrfoder. Kan inte ens blanda i kyckling eller älgfärs för att göra det godare 🤭. Nä, det ska vara rent kött eller färs 😂. Vi kollade hennes spenar i början på veckan och tyckte då dom var lite mer rosa och större. Tittade idag igen och dom var en aning större än förra gången vi tittade 😊. Med tanke på hennes matvägran har jag ändrat dagen för UL. Det blir redan nu på fredag 🤗. Så nu hoppas jag verkligen på att jag får en underbar julklapp som jag kan dela med mig till mina kommande valpköpare ✊🏻. Så håll tummar och tassar nu på fredag. 

Återrkommer med förhoppningsvis positivt besked på fredag 🤗

27. nov, 2018

Ja, nu kommer det en liten uppdatering igen 😊. 

Nyheten den här gången är att Saga har blivit parad med världens mysigaste kille, Kouvo heter han, eller egentligen Fridlyckans Ivory Kouvo i stamtavlenamn 😊. Vi var iväg till Göteborg förra veckan och fick in två självklara parningar. Den killen vet hur man gör 😉. Jag har idag beställt tid för UL. Den 28 december vet vi helt säkert om det blir några små bebisar här 😊. Till saken h

är att jag kommer behålla en tjej från den här kullen. Hon kommer få hålla mamma sällskap eftersom Zeb dels är till åren och dels inte är någon lekhunf. Jag tror Saga kommer att njuta av att få leka av sig lite 😍. 

Håll tillgodo tills vi ses igen runt nyår