11. jun, 2020

Ja, vad ska man säga? Här har jag väntat och väntat på Saga's löp men det verkar vänta på sig. Är det inte typiskt när man planerar en sista valpkull på henne? Jag vet att ni är många som väntar på att få besked om löpning och parning. Känner ni att ni inte vill vänta så är det ok för mig om ni vänder er till någon annan uppfödare för att få en valp i sommar eller tidig höst. Skulle Saga börja löpa inom det närmaste kommer det inte bli någon leverans förrän tidigast i oktober. 
om ni väljer en annan uppfödare är jag tacksam om ni meddelar mig så någon annan får ta er plats. 
Jag kommer meddela så fort Saga är parad här på bloggen.

Tack så länge 🥰

20. mar, 2020

Ja, här går vi och väntar på att fröken Saga ska börja löpa. Tyvärr verkar det som att det drar ut på tiden. Men den som väntar på nåt gott väntar inte för länge, eller 🙈😁?

Så fort hon börjar skriver jag igen men det kan nog ta ett tag är jag rädd för 😟 

Jag vill också säga att valplistan är väldigt lång så jag kan tyvärr inte ta emot fler intresserade på den här kullen. Men jag vet att det finns fler uppfödare som har eller planerar kullar. 

Ha det gott och ta hand om er i dessa tider. 

12. jan, 2020

Oj, oj, oj så många det är som har visat intresse för att köpa valp 😱! Jag har haft och kommer få några besökare och intresserade till. Därför måste jag nu sätta stopp för jag tror absolut inte Saga kommer att få så många valpar som jag har intresserade 😬. Skulle det vara så att det är många som backar av olika anledningar så kommer jag att meddela er det 😊. 

Saga har inte börjat löpa ännu och det kommer nog ta MINST en månad till innan det händer 😊. 
Ha det bra så länge

28. sep, 2019

Nu har det för lång tid igen 🙈!

Tyvärr hinner jag inte riktigt med det här med att uppdatera min sida 😢. Detta kan ju bero på att jag har både FB och Instagram där den mesta info ligger. 

Många skriver nu och frågar om det kommer bli fler valpar hos oss och ja, det kommer det bli om planerna går i lås. Den tilltänkta hanen ska först o främst göra sina hälsoundersökningar och efter det så väntar vi på Saga’s löp 😃. Det som är så himla skönt är att det kommer bli 0,0% på denna kull 👍. Efter den kullen kommer Saga inte få några fler kullar utan jag kommer spara en tik (om det blir några) sedan får vi se hur det går med den tiken. 

Jag har några bilder som ska in under respektive kullar från de två senaste kullarna. Vet inte om jag får in alla idag. Annars kommer det när tiden finns. 

Ha det gott till er alla 🥰!

6. apr, 2019

Har fått bilder på en del valpar nu när dom är 10 veckor. De är underbart söta 😍. Gå gärna in på D-kullens fotoalbum och titta. 

Mina tankar har snurrat hej vilt sedan Zeb fick lämna oss. Ny hund eller inte? Jo, det blir så och det blir en hane 😊. Oj, tänker ni säkert nu 😉! Det finns skäl till det och det är inte parningsskäl. Saga kommer bli parad en gång till men med en helt annan hane. Info om det får ni vänta på tills det är dags 😊. 

Ha det gott