7. sep, 2018

Ja, här händer det lika olika händelser vill jag lova. Både positiva och tråkiga grejor. 

Först det tråkiga som hände för ett par veckor sedan, Julle fick somna in efter en magomvridning som hade fått med sig mjälten och då gick det inte rädda honom. Vila i frid Julle, du får träffa mamma Luna och Chilla bortom Regnbågsbron 💖💖💖. 

Till det positiva är att Saga nu äntligen blivit Svensk Champion 😃👏🏻🐶! Är så glad och tacksam för att vi äntligen satte det 😊. Nu blir det förmodligen utställningar utomlands istället 😉. 

Saga’s valpar har nu blivit så stora att några har börjat kolla hälsostatusen på dom och hittills ser det ok ut 😊. Nu hoppas vi på att resten har fina resultat. Fram till dess får ni alla ha det bra ❤️❤️❤️

10. jul, 2018

Nu har det inte varit lätt här hemma. Som ni såg fick vi ta beslutet att ta bort vår älskade gammeltik Luna. Tyvärr fick vi ta bort Chilla också, två veckor senare. Chilla har inte mått så bra pga sina diagnoser den sista tiden. Hon rasade i vikt fast hon åt som en häst. Kan säga att nr 2 inte var bra alls. Jag har kämpat och kämpat för min allra bästa vän. Det har gått upp och det har gått ner. Kände att jag fick henne stabil sista halvåret men sedan tog dom bort Lypexen och vi fick en ny medicin som jag eller hon inte fick bukt med. Jag har kämpat med denna lilla tös i några år och kände nu att hon inte skulle behöva lida mer. Sov gott Chilla, jag saknar dig så Krossat hjärta.

Har idag ändrat på sidorna och tagit bort Luna's och Chilla's sidor. Det kändes väldigt tungt Ledsen.

Jag vet att det är sådana här smällar man får ta men tycker det är för tidigt. Nu hoppas jag framtiden kommer se bättre ut för våra kvarvarande hundar.

Ha det gott där ute och ta hand om era djurHjärta

12. jun, 2018

Dagen som fasar för mest har kommit 😢! Våran alfatik Luna fick igår lämna oss efter det svåra beslutet 😭. Hon har haft problem med sitt diskbråck och har sett att det blivit värre trots medicinering. Var hos veterinären igår som undersökte henne och hon bekräftade det jag har sett. Hon rådde osS att ta bort henne innan det blev ännu värre. Det gjorde det lite lättare att låta henne somna in. Nu har hon gått över regnbågsbron och hon får träffa två av sina barn och framför allt Chicko som hon älskade att leka med. Hon kan nu springa omkring tillsammans med dom och leka utan att ha ont. Hon har levt ett värdigt liv och fick också avsluta det värdigt. Vi kommer att sakna dig så otroligt mycket finaste tjejen 😭❤️❤️❤️

26. apr, 2018

Tom

Har idag varit och kollat Saga med ultraljud. Tyvärr gick hon tom det lilla livet 😢. Ni alla som varit intresserade av valp efter Saga kommer få ett besked via mail av mig så snart jag hinner få iväg dom. Beklagar verkligen detta. Eventuellt kan det bli en parning vid nästa löp men återkommer om det när det är dags. 

 

3. apr, 2018

Idag beställde jag tid för ultraljud på Saga. det blir den 24/4 Ler! Nu håller vi alla tummar och tassar att fröken har lite valpar i magen Hjärta.

Har fått några intresserade och har sparat era mailadresser men tyvärr har en del fallit bort. Ni som inte har hört ifrån mig på ett tag får gärna skicka nytt mail till mig RodnarOsäker.

Ha det gott så länge Hjärta